Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedprofielKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedprofielKoning
Extra informatie
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Speciale led strip profielen

Wanneer u een ledstrip koopt, weet u doorgaans al wel waar u deze wilt plaatsen. Als deze in het zicht gemonteerd moet worden is dit natuurlijk niet netjes. Er zijn daarom stijlvolle led profielen ontworpen waar u een ledstrip in kunt monteren. LedprofielKoning heeft naast de standaard aluminium en zwarte profielen ook een specifiek assortiment met speciale led profielen.

 • Groot assortiment met onder andere vloer- en stucprofielen
 • Complete sets met afdekkap en eventueel bevestigingsmateriaal
 • Diffuus en egaal licht
 • Hoogwaardige kwaliteit aluminium
 • Zorgt voor goede warmtegeleiding

Wat is het voordeel van led profielen?

Bij het monteren van ledstrips in het zicht wil men eigenlijk geen ledjes zien. Dat is precies het moment dat het led profiel om de hoek komt kijken. Een led profiel zorgt door middel van de semi-transparante afdekkap voor een diffuus, egaal licht, zodat er niet of nauwelijks afzonderlijke leds zichtbaar zijn. Het tweede voordeel van een led profiel is het feit dat dit de duurzaamheid van de ledstrip ten goede komt. Een led profiel zorgt namelijk voor een goede warmtegeleiding, zodat de ledjes in de strip koel blijven en daardoor langer mee gaan.

led profielen speciale toepassingen

Welke speciale led profielen zijn er beschikbaar?

Alle speciale led profielen worden compleet geleverd met geschikte afdekkap en bevestigingsmateriaal. Let bij aankoop ook altijd op de maximale breedte van de ledstrip die in het betreffende led profiel past. Bij ieder profiel kunt u in een overzichtelijke tabel zien welke ledstrip voor dat profiel geschikt is. We hebben verschillende speciale led profielen in het assortiment. Hieronder zullen we een korte uitleg geven over de verschillende profielen.

 • Vloerprofielen
  Deze led profielen zijn speciaal om in of op de vloer te monteren. Eén van de sterke punten van deze profielen is het feit dat u hier gewoon overheen kunt lopen. De profielen zijn zelfs tegen hakken bestand. U heeft de keuze uit een inbouw en opbouw led vloerprofiel.
 • Muurprofielen
  Met een led muurprofiel kunt u prachtige effecten creëren op uw muur. Er zijn twee soorten verkrijgbaar. Een led muurprofiel die omhoog of omlaag schijnt en een muurprofiel die omhoog én omlaag schijnt. Eenvoudig te monteren met bijgeleverde bevestigingsclips.
 • Stucprofielen
  Deze speciale profielen zijn vooral voor de professional. Wanneer u een muur voor het eerst of opnieuw wilt laten stucen, kunt u voor dit profiel kiezen. Dit profiel wordt op dezelfde manier in het stucwerk verwerkt als een normaal stucprofiel, met het verschil dat u hier een ledstrip in kunt plaatsen.
 • Trapprofielen
  Een led profiel om op een trap te bevestigen. Net als bij de vloerprofielen kunt u hier gewoon overheen lopen. Er is een antislip rand op de het profiel aangebracht, zodat u niet uitglijdt over het led trapprofiel.
 • Garderobe profielen
  U kunt uw huidige kledingroede vervangen voor dit speciale garderobe profiel. Daarbij heeft u de keuze om het lichtschijnsel naar boven of onder te laten schijnen. Natuurlijk heeft niet iedere garderobe dezelfde maat, dus kunt u dit profiel, zoals ieder ander profiel op maat zagen.
Speciale led profielen
+3173-7041105
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur